Despre noi

Înființată în anul 1994 societatea noastră are ca principal obiect de activitate producerea și comercializarea de echipamente de protecție și lucru, echipamente de pază și intervenție.

Cu o vastă experiență în domeniu, suntem permanent orientați către satisfacerea nevoilor clienților și avem ca obiective stabilirea unor relații comerciale și de parteneriat pe termen lung bazate pe profesionalism, calitate, încredere și succes reciproc.

Din producția proprie putem furniza îmbrăcăminte executată din diverse materiale (bbc 100%, tercot, antiacid, ignifugat, hidrofob, nomex) într-o gamă largă de modele și culori adaptate conform solicitărilor și pentru domeniile de activitate: industria auto, industria alimentară, industria chimică, industria prelucrătoare, industria extractivă, industria metalurgică, construcții, sănătate și asistență socială, învățământ, servicii, etc

Pentru toate acestea beneficiați de disponibilitatea noastră pentru orice sugestie sau îmbunătățire.

Dacă doriți să colaborați cu firma noastră, vă rugăm să ne contactați.

Vă așteptăm la sediul nostru din Târgoviște, Str. Calea Domnească, Nr. 352, Dâmbovița, unde se află producția și magazinul de desfacere.

Magazin de Desfacere

Certificate de Conformitate

Suntem prezenți pe SEAP/SICAP

La cerere, produsele pot fi comandate și din platforma de achiziții publice:

1. Alege produsele pe care dorești să le cumperi prin SEAP / SICAP
2. Produsele se vor încărca în SEAP / SICAP, urmându-se apoi cursul normal al unei achiziții publice